Arvomme

Me Wild&Mildillä uskomme tasapuolisuuteen, rehellisyyteen, eettisyyteen ja ennakkoluulottomuuteen – ominaisuuksiin, jotka ovat etusijalla luodessamme erinomaisia kauneustuotteita.
 

Innovaatio ei aina ole helppoa, mutta se on sen arvoista. Sen lisäksi, että sitoudumme toimimaan avoimesti, läpinäkyvästi ja jokaisen tärkeän asiakkaamme toiveita kuunnellen, olemme sisällyttäneet työkulttuuriimme seuraavat menettelytavat.

 

Intohimo

Turvallisuus

Laatu

Lupaamme, ettemme koskaan kadota intohimoamme kynsienhoitoon ja kauneuteen. Alan asiantuntijat tulevat jatkossakin suunnittelemaan ja valmistamaan tuotteemme. Se on meille tärkeää.

Lupaamme, että turvallisuus on kaiken tekemisemme peruspilari. Kun käytät Wild&Mildin tuotteita, ei sinun tarvitse huolehtia myrkyistä.

Wild&Mild -tuotteet on aina asianmukaisesti testattu, jotta voisimme varmistua niiden korkeasta laadusta. Voit luottaa kynsiesi huoltoon Wild&Mildin hellässä huomassa.

Luontoystävällisyys

Vastuunkanto

Eettiset innovaatiot

Sitoumuksemme laatuun ja turvallisuuteen ulottuu myös luontoon ja ympäristöön. Lupaamme tehdä luontoystävällisiä valintoja kaikissa tuotteissamme.

Me Wild&Mildillä uskomme, että olemme vastuussa sinusta ja ympäristöstämme. Lupaamme pitää sen aina mielessämme.

Kehitämme jatkuvasti kynsienhoidon seuraavaa isoa juttua. Lupaamme keskittyä päämääriimme ja haluamme taata prosessiin oikeudenmukaisuuden ja läpinäkyvyyden.Haluamme kuulla sinusta! Jos sinulla on kysymyksiä, huolenaiheita tai ehdotuksia siitä kuinka voisimme parantaa brändiämme nousemaan vaatimustasollesi, kerro se meille! Ota meihin yhteyttä nyt tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@careria.eu.