Laatu

Wild&Mild uskoo, että parhain laatu saavutetaan ainoastaan silloin, kun raaka-aineet valitaan tarkoin. Siksi käytämme vain huippuluokan aineksia, jotka on tuotettu kestävällä tavalla alusta alkaen – siis jo ennen kun niistä valmistetaan ylivoimaisia kynsilakkojamme. Tuotteemme on erityisesti suunniteltu ainutkertaisiksi, eettisiksi ja ympäristöä kuormittamattomiksi. Täydellisesti suunnitellusta pullosta aina sen sisältöön, Wild&Mild haluaa valmistaa sellaisia tuotteita, jotka sinä ansaitset. Emmekä me jätä mitään sattuman varaan. Haluamme sinun saavan parasta. Siksi jokainen Wild&Mild -kynsilakka koostuu seuraavista:

 

  • Vegaaniystävälliset lakkareseptit

  • Leveät pullonsuut

  • Ei eläinkokeita

  • Lohkeilematon lakka

  • Elävät, kestävät värit

  • Ilmatiivis korkki

  • Ergonomiset ja kestävät siveltimet sekä

  • ​Yli 800 Dupont -harjasta jokaisessa siveltimessä!


Muutamat tuotteidemme koostumuksista ovat niin ainutlaatuisia, että ne on jopa patentoitu. Pidämme sitä merkkinä siitä, kuinka sitoutuneita olemme rikkomaan rajoja ja tarjoamaan sinulle kynsituotteita, jotka ovat tavattoman ainutkertaisia.

Luontoystävällistä kynsien hoitoa
 

Wild&Mild on sitoutunut pitämään huolta ympäristöstä. Olemme tietoisia vaikutuksistamme maapalloon sekä eläimiin, jotka sitä asuttavat. Olemme ylpeästi vegaaninen kynsilakkamerkki, joka myös on eliminoinut kaikki mikrohelmet tuotteistaan. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja varmistaa, että ympäristöjalanjälkemme olisi mahdollisimman pieni. Se tarkoittaa energian säästämistä, kierrätettävien pakkausmateriaalien käyttöä sekä muovijätteen vähentämistä.

Parempia tuotteita
 

Korkealuokkaiset ja ainutkertaiset kynsilakkamme on valmistettu Ranskan kosmeettisessa pääkaupungissa, ja niitä testataan laajasti. Näin varmistamme, että saat meiltä parasta kynsien hoitoa. Jokainen raaka-aine on testattu ja tarkastettu, jotta tuotteiden laatu, helppokäyttöisyys ja turvallisuus voitaisiin varmistaa. Eikä korkealuokkaisuus tarkoita ainoastaan oikeita ainesosia – se tarkoitaa myös kynsilakkaa, joka tekee kaiken minkä se lupaa – ja enemmän.