Search

Nail art

15.08.2019

Lumoava Kynsitaide

Uudenlaiset ja lumoavat Wild&Mild -kynsistrassit sekä kynsitaidekoristeet sopivat sekä luonnollisille että keinokynsille. Näillä upeilla koristeilla kustomoit kyntesi täysin oman tyylisi mukaan. Valitse suosikkikoristeesi ja käytä niitä joka päivä. Vain mielikuvitus on rajanasi.

10.06.2019

Taidekynsien Leimaussarja

Voit loihtia upeaa kynsitaidetta nyt kotona, tuhlaamatta aikaa ja rahaa kynsisalongissa. Sinun ei tarvitse käydä kursseja ja hioa käsityötaitojasi – Ota avuksi kynsileimasin! Valitse haluamasi design ja ole oman elämäsi Picasso. Piirustus- tai maalaustaitoja ei tarvita – Vain leimasin ja mallit!

10.06.2019

Ultimate Rescue 12ml

Vaikka geelikynnet säästävät paljon päivittäistä aikaasi ja antavat sinulle aina täydellisen lookin, ovat geelikynsien poistosta aiheutuvat vauriot todellinen ja usein väheksytty ongelma. Vääränlaisten poistoaineiden ja -tekniikoiden käyttäminen voi helposti pilata kyntesi. Ja vaikka se on ikävää, on se silti varsin yleistä. Olemme toki onnekkaita, sillä kynnet kasvavat takaisin hiuksien tapaan. Anna kynsiesi kuitenkin joskus levätä. Palauta niiden terveys vääränlaisen geelikynsien laiton tai niiden poiston jälkeen Ultimate Rescue – Gel Damage Nail Rehab -tuotteemme avulla.

10.06.2019

Chrome Effect -Kynsilakka 12ml

Joitakin asioita ei voi sivuuttaa. Kuten esimerkiksi Wild&Mild Chrome Effect -lakkaa – se ei nimittäin taatusti jää keltään huomaamatta. Kuusi metallista sävyä saavat itsevarmimmatkin naiset haukkomaan henkeään kateudesta. Ja entäs miehet sitten? Metalli on herättänyt kiinnostusta jo muinaisista ajoista lähtien, joten naiset, jotka käyttävät Chrome Effect -lakkaa varastavat varmasti kaiken huomion. Tulit! Näit! Voitit! Yksinkertaista, eikö totta?
10.06.2019

Kynsihoidot

22.08.2019
image

admin

 
 
 
 

Asetonivapaa kynsilakanpoistoaine 100ml

Kynsilakanpoistoaine, joka ei sisällä asetonia, on täydellinen tuote herkille ja hauraille kynsille, sillä se ei kuivata sormenpäitäsi yhtä paljon kuin asetonia sisältävät poistoaineet tekevät. Käytä kuten mitä tahansa kynsilakanpoistoainetta – kynnet puhdistuvat helposti.

10.06.2019

UV LED Lamppu

Nopea ja turvallinen tapa kovettaa kynsien geelipinnoitus noin 30 sekunnissa. LED-lamput ovat paras tapa kuivattaa geelilakka, joten hanki lamppu ja anna sen nopeuttaa ja helpottaa kynsihoitoasi! Muuta kotisi kynsisalongiksi ja itsesi geelikynsien ammattilaiseksi. Lampun käyttö on helppoa. Aseta se pöydällesi ja aloita! Lamppu saa virtansa USB-kaapelilla. Voit kuivattaa neljä kynttä kerrallaan, joten geelikynnet valmistuvat ennätysajassa!

10.06.2019

Kotisivu

27.08.2019
1