Search

Glamorösa Dekorationer för Nagelkonst

Den nya sorten av Wild&Mild nagelstrass och nageldekorationer för naturliga och artificiella naglar. Med dessa dekorationer kan du skräddarsy dina naglar och skapa din egen stil. Välj ut dina favoriter och bär dem hela dagen varje dag. Det enda som sätter stopp för dig är din egen fantasi.

10.06.2019

Nagelstämplingskit

Uppnå fantastisk nagelkonst hemma utan att behöva spendera tid eller pengar på en nagelsalong. Du behöver inte ta någon kurs i design eller jobba på dina handfärdigheter, utan greppa bara tag i stämpeln, välj din design och var din egen Picasso. Det krävs inga kunskaper i tecknande eller måleri, bara stämpla och för över!

10.06.2019

Nail art

15.08.2019

Vital Force 12ml

Trots att gelnaglar gör att du sparar extremt mycket tid på dagliga lackbehandlingar, och ger dig den ”alltid perfekta” looken, finns det faktiskt en sällan omtalad sanning i att gellack skadar naglarna. Använder man fel borttagningsmedel- och tekniker kan det lätt förstöra naglarna, vilket självklart är något som man gärna inte vill ska hända. Tyvärr är det dock ganska vanligt. Vi är fortfarande lyckosamma att naglarna växer tillbaka, precis som hår! Ge dina naglar en paus då och då, för att snabbt återställa deras välmående efter skador från olämplig applikation eller borttagning av gellack, genom att använda vår ultimata räddare – nagelns rehab från skador orsakade av gellack.
10.06.2019

Chrome Effect Nagellack 12ml

Vissa saker går inte att undvika. Våra Wild & Mild Krom nagellack är något som inte kommer gå omärkt förbi. De sex metalliska nyanserna kommer locka fram avundsjuka blickar, även från de starkaste mest självkontrollerande kvinnorna. Män… och metall är ämnen som har attraherat sinnen sen länge tillbaka, så kvinnor som bär de kromifierande nagellacken får all uppmärksamhet. Du kom! Du såg! Du segrade! Helt enkelt!
10.06.2019

Kynsihoidot

22.08.2019
image

admin

 
 
 
 

Nagellacksborttagning utan Aceton 100ml

Denna acetonfria nagellacksborttagning från Wild&Mild är perfekt för lite mer känsliga och ömtåliga naglar, då den inte torkar ut fingertopparna och naglarna lika mycket som en borttagning med aceton. Använd den på samma sätt som vilken annan borttagning som helst, och ta bort nagellack och rengör naglarna utan svårigheter.

10.06.2019

UV LED Lampa

Det bästa och säkraste sättet för dig när du ska fästa gellacket på ungefär 30 sekunder. LED-lampor anses vara det bästa sättet för att fästa gellack, och därför bör du greppa tag om en för att låta den assistera dig i din behandling. Gör ditt hem till en nagelsalong och var den professionella manikyr-managern! Ställ lampan på ditt bort och starta ditt gellackande! Lampan drivs av USB-kabel, och genom att du kan ha fyra fingrar under lampan samtidigt kan du enkelt slå nya rekord i hur snabbt de kan bli ”gelade”!

10.06.2019

Kotisivu

27.08.2019

UV Gel Polish Base Coat 7ml

För att få det bästa och mest hållbara gellacket för dina naglar ska du använda Wild & Mild gellack baslack, för det förlänger hållbarheten! Vi alla vet hur viktiga de första stegen är oavsett vad man ska göra, så tänk på detta som något lika viktigt som annars och gör det till en oundkomlig del i din gellacks appliceringsprocess.

10.06.2019
1