Kvalitet

Vi på Wild & Mild anser att den högsta kvalitén bara nås genom att försiktigt välja ut de finaste råmaterialen för våra nagellack. Det är därför vi bara använder topingredienser så som råmaterial som har valts ut ur ett hållbart perspektiv, innan de sen görs till fina nagellack. Våra produkter är specifikt designade för att vara unika, etniska och snälla mot miljön. Från de perfekt designade flaskorna till kvalitén av varans innehåll, på Wild & Mild förstår vi att man inte kan lämna något åt slumpen om vi vill kunna tillverka de produkter som ni förtjänar. Vi vill att ni får uppleva det bästa av vad nagelvård har att erbjuda, och det är därför varje enstaka Wild & Mild nagellack inkluderar följande:

  • Veganvänliga formler
  • Vida flaskhalsar

  • Inte animaliskt testade

  • Spånbeständigt polermedel

  • Livfulla, långvariga färger

  • Lufttätt lock

  • Ergonomisk och hållbar borste, och

  • Över 800 DuPont-borst per borste!

Några av våra formler är så unika att de till och med är patenterade! Vi tar det som ett bevis för vårt engagemang till att bryta barriärer och tillgodose er med fina nagelprodukter som inte är annat än extraordinärt.

 

Eko vänlig nagelvård

 

Wild & Mild är dedikerade till att uppmärksamma vår påverkan på vår planet. Vi bryr oss lika mycket om miljön som vi bryr oss om djuren som bebor den. Vi är stolta över att vara ett veganskt nagellacksmärke som också har eliminerat användningen av mikropärlor i våra produkter. Vi letar hela tiden efter nya sätt att förbättra vår påverkan på miljön. Det innebär att vara ansvarig i hur vi sparar energi, hur vi implementerar återvinningsbara förpackningsmedel, och hur vi reducerar vårt avfall av plast.

 

Tillverka bättre blandningar

 

Våra exklusiva nagellack är producerade i den kosmetiska huvudstaden av Frankrike, och testas extensivt för att försäkra att ni endast mottar de bästa inom nagelvård. Med varenda rå ingrediens har Wild & Mild testat och granskat samtliga produkter för att försäkra kvalité, användarvänlighet och säkerhet. Hög kvalité innebär inte bara att man har de rätta ingredienserna, utan det innebär också ett generellt exemplariskt nagellack som gör allt det har lovat och lite till.