Vår ambition

“... är att färga världen.

Vi på Wild & Mild har alltid haft en dröm om att göra världen lite mer livfull, lite mer sensuell, och lite mer du. Vi tror på självuttryck, och för att vi ska ha möjligheten att förse er med de verktyg och produkter som ni behöver är det nödvändigt att ni uttrycker det ni tänker och det ni har på hjärtat.


Wild & Mild bär på över 300 nyanser, färgtoner, och stilar av högkvalitativa nagelstylingprodukter, med ett färgomfång som sträcker sig från ljusa och subtila, till djärva och intensiva färger.


Så oavsett om du trampar åt den ljusa sidan, springet på den vilda sidan, eller gladeligen landar någonstans där emellan har Wild & Mild en nyans som har blandats perfekt just för dig.
 

Omdefiniera nagelvård
 

När Wild & Mild startades, tillbaka till år 2008, ville vi göra stora avtryck i skönhetsindustrin. Vi vet att ni har många åsikter när det kommer till nagellacksmärken, men vi vet också att det inte är så många av dem som ens är nära till det engagemang och ansvar som vi på Wild & Mild håller när det kommer till att skapa produkter.
 

Vår linje av premienagellack är säker, giftfri, och prisvärd. Vi är stolta över att vi är ett eko vänligt märke. Och vi är ärofyllda över att vi fortsätter lägga väg for högkvalitativa nagelprodukter som är vackra, säkra att använda, giftfria och ineffektiva utfyllningar.”