Vår historia

Wild&Mild är en käck nagellackslinje med djärva nagelvårdsprodukter, designade för dagens mångfasetterade kvinnor. Vi tror på mångsidighet. Vi tror på mode. Och vi beundrar era flertaliga stilar och talrika nyanser. Vi på Wild & Mild kände att det var dags att hitta ett nytt, färgstarkt sätt för att fira era mångfaldiga stilar. Med vår högkvalitativa nagellackslinje och våra nagelvårdsprodukter har vi hittat ett sätt att göra det på!
 

Wild&Mild började med ett enkelt uppdrag: att färgglada världen och alla där i. Därför skapade vi en plågfri-fri, högkvalitativ nagellackslinje som är 100 % fri från hårda tillsatser och onödiga utfyllnader. För de vilda dagarna, de milda dagarna, och alla dagar där emellan håller vi dig om ryggen. Vi gör det på ett sätt som är eko-och veganvänligt, samt utan toxiner.
 

Det finns ingen enstaka färg som definierar oss alla. Och det finns ingen enstaka färg som kan berätta allas historia i ett enda slag. Istället kan var dag ge oss nya små buntar av föga avgörande stunder, där var och ett ger sitt egna lilla slag mot en mycket större duk. För de ljusa, vilda dagarna fyllda med spänning och glädje, och för de lite lugnare dagarna fyllda med allt annat – Wild&Mild högkvalitativa nagellack har en nyans för dig. Och hur du själv väljer att anta en färg just den dagen är helt och hållet upp till dig.
 

Måla vackert. Måla djärvt.
 

Läs mer om Wild&Mild: AMBITIONER | KVALITÉER | SÄKERHET | VÄRDEN

Upptäck Wild&Mild PRODUKTER