Värden

Hos Wild&Mild tror vi på att vara rättvisa, ärliga, etiska och öppensinnade – kvalitéer som vi tycker alltid borde komma i första hand vid skapande av förträffliga skönhetsprodukter.

Innovation är inte alltid lätt, men det är verkligen värt det. Så utöver att vi utser oss själva för att vara öppna, transparenta, och mottagliga till er, våra ärade kunder, har vi bäddat in följande policys i vårt jobb och vår arbetskultur här på Wild&Mild.

 

Passion

Säkerhet

Kvalitet

Vi lovar att aldrig tappa sikten gällande vår passion för nagelvård och skönhet. Era produkter kommer alltid att vara gjorda av experter som bryr sig.

Vi lovar att sätta säkerheten först i allt vi gör. Med Wild&Mild behöver du aldrig oroa dig från giftiga nagelprodukter.

Wild & Mild produkter är alltid testade för att säkerställa högsta möjliga kvalité. Var självsäker i dina nagelvårdsprodukter från Wild&Mild.

Eko vänliga

Ansvarstagande

Etisk innovation

Vårt engagemang för kvalité och säkerhet sträcker sig även till miljön. Vi lovar att göra eko vänliga val för alla produkter.

Vi på Wild&Mild anser att vi har ett ansvarstagande gentemot er och miljön. Vi lovar att alltid ha det i vår sikt.

Vi jobbar kontinuerligt på att komma upp med nästa stora sak inom nagelvård. Vi lovar att hålla oss fokuserade, rättvisa och transparenta i processen.


Vi vill höra från er! Om ni har några frågor, bekymmer eller förslag gällande hur vi kan förbättra oss som varumärke för att möta er standard – låt oss veta! Kontakta oss direkt eller skicka ett mail till info@careria.eu.